Copyright © 2015
Christoffersen Arkitekter maa ApS
All rights reserved

Moderne træhus

Nybygning af villa.

Under skitseringen blev det afklaret, om der skulle bygges med udnyttet tagetage pga. af muligheden for evt. dobbelthøje rum og en smule udsigt, eller i ét plan.

Valget faldt på en løsning med forskudte planer, således at gulve i huset følger det svagt skrånende terræn, mens lofter stiger modsat. Fra indgangen og værelsesafdelingen går man et par trin ned i køkken-alrum og igen et par trin ned i stuen. I den sydlige del af huset er der højt til loftet i alrum og stuen. I hjørnet er der udført indskudt etage.

Køkken-spisestue har vinduer og udgang til terrasser mod øst og mod vest, så der er gode lysforhold og uderum når familien er hjemme. På aftenterrassen er der planlagt overdækket terrasse samt espalier som hindrer indblik fra nabo.